Статья - Новости - Пресс-служба - Днепроспецсталь
Українська версіяРусская версияEnglish versionПоискКарта сайта
Статья - Новости - Пресс-служба - Днепроспецсталь
КомпанияСоциальная ответственностьПродажиЗакупкиПресс-служба
Новости
Выставки и конференции
Корпоративное издание "Электрометаллург"
Информационные материалы
ГодМесяц
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Январь
Февраль
Март
Апрель
Май
Июнь
Июль
Август
Сентябрь
Октябрь
Ноябрь
Декабрь

22 Июля
Професіоналізм дніпроспецсталівців відзначено нагородами

18 липня в ПК «Дніпроспецсталь» відбулося свято запорізьких металургів, які працюють на різних підприємствах регіону, але яких об‘єднує любов до гарячої професії, професіоналізм та сталева витримка

Нагороди від обласної, міської влади, районнної адміністрації, профспілки металургів та гірняків отримали і наші з вами колеги, які своєю працею та відповідальністю заслужили визнання професійних досягнень.

Приємно, що місцем загальноміського свята у цьому році було обрано наш заводський Палац культури. Вітаючи металургів, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Роман Омельянович відзначив:

– Усі запоріжці добре розуміють, що є фундаментом життєдіяльності нашого міста. Це – економіка. А вона багато в чому базується саме на металургійній галузі. Запоріжжя – це флагман всієї металургії в Україні. І хочеться і надалі пишатися цим званням.

За словами представників влади, за чотири місяці 2019 року область продала промислової продукції на 67 міліардів гривень. 38% усього металургійного прокату та 21% чавуну – зроблено запорізькими металургами.

– Уявіть собі, які обсяги робите ви своїми руками, забезпечуючи економіку не тільки в Запорізькій області, а взагалі, — економіку всієї країни. Це означає – соціальна сфера, лікарні, дитячі садки, школи, будинки культури. Все це у нормальному стані утримуєте саме ви. Прийміть найкращі вітання і найголовніше — будьте щасливі, — відзначив у своєму виступі перший заступник голови обласної ради Єгор Семенков.

За професіоналізм та високі досягнення в металургійній та гірничо-добувній галузі найкращі металурги були відзначені орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм», а також отримали грамоты та подяки благодарности.

 
Версия для печатиВерсия для печати